Business

Logo_businessclub_nieuw_2017.png

Geachte relatie,

Met trots heet ik, als bestuurslid Commerciele Zaken van RKsv Wittenhorst, u van harte welkom op de Business pagina van RKsv Wittenhorst.

Een vereniging met een omvang en positie als Wittenhorst moet haar vleugels uit durven slaan en de samenwerking en verbinding zoeken. Niet alleen binnen de vereniging, waar er altijd ruimte blijft voor verbetering, maar we zullen zeker ook de samenwerking gaan zoeken met collega verenigingen, gemeente en natuurlijk ook het bedrijfsleven in de regio. De maatschappelijke rol die Wittenhorst vervult zal verder uitgebouwd worden door de samenwerking met deze partijen.

Met u als relatie en gewaardeerd sponsor gaan we graag de nabije toekomst in om samen te werken, te verbinden en vooral met elkaar te bespreken wat “Wittenhorst en u voor elkaar kunnen betekenen”.

RKsv Wittenhorst gaat er voor om met de vertegenwoordigers van het bedrijfsleven in de regio een vruchtbaar en inspirerend zakelijk netwerk tot stand kunnen brengen, waarmee we elkaar op allerlei fronten kunnen ondersteunen. Heeft u een Linkedin pagina, dan verzoeken wij u daarom deel te nemen aan onze RKsv Wittenhorst Linkedin groep, door te klikken op Linkedin Uw verzoek om lid te worden van deze groep zullen wij graag honoreren.

Een sportieve en zakelijke groet,

Rob Vissers

Bestuurslid Commerciele Zaken