De Hoofdsponsor van RKsv Wittenhorst

Logo_Parkhotel.jpg

Tijdens de sponsoravond op vrijdag 31 augustus 2012 werd bekend gemaakt dat PARKHOTEL Horst de nieuwe hoofdsponsor is van RKsv Wittenhorst. Deze prachtige 4 sterren locatie, gelegen op een eerste klas locatie in Horst, tekende een contract voor 3 jaar. Met de samenwerking, Parkhotel was al maatschappelijk partner van de club, gaat RKsv Wittenhorst een nieuwe fase in. De beide partners hebben al even aan elkaar kunnen wennen. Zo ontstond al een vruchtbare samenwerking op het gebied van het organiseren van trainingskampen van bekende buitenlandse voetbalclubs, zoals Galatasary, RC Lens en Oldham Athletics en FC Porto. Beide vertegenwoordigers, Ton Hagens, voorzitter RKsv Wittenhorst, en Hans van der Sterren, directeur van het Parkhotel, zijn zeer verheugd dat deze samenwerking tot stand is gekomen en gaan vol vertrouwen de toekomst in.

sponsoravond_30_aug_2012-03224.jpg