De Jeugdsponsors van RKsv Wittenhorst

De jeugd heeft de toekomst, dat geldt voor RKsv Wittenhorst, maar ook voor Pulse Business Solutions, ACB Transportbanden en Limgroup:

"Het zijn immers onze klanten en werknemers van de toekomst. Door de sponsoring van de jeugd kunnen wij nu al onze naamsbekendheid dus verhogen en verbreden. De uitdaging voor ons is dan ook om onze naamsbekendheid te koppelen aan ons productenpakket.

We willen naast de jeugd uiteraard ook de vele bezoekers bereiken, die wekelijks op het sportpark aanwezig zijn. Denk hierbij aan ouders van de jeugdspelers en ouders van de gasten. Koppel hieraan ook de uitwedstrijden en we praten toch over een groot potentieel van volwassenen en jeugd, dat we met deze sponsoring kunnen bereiken.

Daarnaast is het voor ACB, Pulse en Limgroup vanzelfsprekend dat wij onze verantwoording nemen in het ondersteunen van de regio op diverse gebieden, waarbij RKsv Wittenhorst natuurlijk niet mag ontbreken. Kijkend naar RKsv Wittenhorst kunnen wij als ACB, Pulse en Limgroup niet anders dan concluderen dan dat we er trots op zijn, dat we gevraagd zijn om voor zo’ n grote en bloeiende vereniging de jeugdsponsoring met elkaar te mogen verzorgen.

We wensen alle jeugdspelers/vrijwilligers en andere betrokkenen veel sportief plezier.

Neemt u ter informatie gerust eens een kijkje op onze websites. U kunt onze sites bereiken door op onderstaande logo's te klikken!"

ACB_transportbanden_logo.jpg      da9a18d6-aa79-4f91-a509-8d425adbd8c5.jpg logo.png