De Team sponsors van RKsv Wittenhorst

Een teamsponsor is een sponsor die een van onze teams” adopteert”. Het team speelt uit- en thuiswedstrijden in het Wittenhorst tenue waarop uw bedrijfsnaam staat. Ook kunt u subsponsor van het team worden door andere team-gerelateerde items te sponsoren. Denkt u bijvoorbeeld aan trainingspakken,  inloopshirts, de tas van het team etc. Als sponsor of subsponsor van een team krijgt u een prominente plek op de teampagina , die veel wordt bezocht, ook door de tegenstanders.

Wilt u weten hoe zo’n teampagina er uit ziet, bezoekt  u dan eens de teampagina van bijvoorbeeld de A1. Hier ziet u dat Pulse en ACB dit team hebben “geadopteerd”. We hebben nog diverse teams die geen teamsponsor hebben en graag geadopteerd worden.

Na “adoptie” komt het team graag een keer bij uw bedrijf langs om een mooie foto te maken die zowel op uw site als de site van RKsv Wittenhorst wordt getoond. Uiteraard proberen we met u ook andere wijzen van publicatie te verzorgen. Kortom, een mooie exposure voor uw bedrijf en u levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de club!

Wilt u een team adopteren? Neemt u dan contact op via: commercielezaken@rksv-wittenhorst.nl