Kantine

Herschaalde_kopie_van_kantine_480.jpg

De kantine van RKsv Wittenhorst wordt bemand door een groep enthousiaste vrijwilligers die u met grote toewijding en vanzelfsprekende gastvrijheid graag voorzien van een hapje en een drankje.  

Openingstijden

Gedurende het seizoen is de kantine in principe open op trainingsavonden en in het weekend. Uitzonderingen hierop vormen de winterstop en feestdagen als carnaval. Ook kan bij sommige vriendschappelijke wedstrijden of ingelaste trainingen afgeweken worden van de normale openingsuren.

De keuken is op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur open voor kleine hapjes. 
De kantine is telefonisch bereikbaar op nummer 077-3983302.

Rookverbod kantine en bestuurskamer 

Net als in andere openbare gebouwen en horecagelegenheden is roken in de kantine en aangrenzende ruimtes niet toegestaan. 

Alcoholische dranken 

In de kantine worden, conform de wet- en regelgeving, alleen zwak alcoholische dranken verkocht aan personen van 18 jaar en ouder.  

Vergaderingen 

Vergaderingen kunnen plaatsvinden in de multi-ruimte, de bestuurskamer of in de kantine. Vergaderingen dienen vooraf gemeld te worden. Als de vergadering plaatsvindt op een avond dat de kantine normaal geopend is kan men volstaan met vermelding op de kalender in de kantine zodat het personeel hier rekening mee kan houden. Vermeld datum, tijdstip, locatie en naam aanvrager. Geef je vergadering tijdig door zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Indien een vergadering gepland staat voor een datum waarop de kantine gesloten is dient deze aangevraagd te worden bij Riet Verheijen (06-54666055). 

Wedstrijden 

Wordt er op doordeweekse dag/avond een wedstrijd gespeeld dan dient deze door de betrokken wedstrijdsecretaris tijdig bij de kantinebeheerder te worden aangemeld, anders zal de kantine niet worden geopend. 

Jeugdhonk 

Het voetbalspel is het jeugdhonk is gratis bespeelbaar. 

Activiteiten 

De kantine is er voor ons allemaal, daarom bestaat ook de mogelijkheid om in de kantine vereniginggerelateerde activiteiten te organiseren. De activiteiten moeten wel betrekking hebben op een bepaalde afdeling c.q. geleding binnen onze vereniging. Dus een feestavond voor één team is niet toegestaan in de kantine. 

Alle activiteiten dienen minsten twee weken voor dat ze plaatsvinden te worden gemeld bij de kantinebeheerder Riet Verheijen 06-54666055 of via horeca@rksv-wittenhorst.nl

Muziekinstallatie 

De muziekinstallatie wordt alleen bediend door het kantinepersoneel. Leden of kantinebezoekers mogen zich niet ophouden achter de bar.