Business_Club.jpg

Met de Wittenhorst Business Club beoogt RKsv Wittenhorst een zakelijk netwerk op te bouwen met bedrijfsrelaties uit de regio. Een vorm van binding waarmee gezocht wordt naar gezamenlijke doelen, waarmee  iedere deelnemer zijn voordeel kan doen.

Het netwerk begint met uw deelname aan de RKsv Wittenhorst Linkedin groep, waarmee de basis van het netwerk wordt gelegd. U kunt hieraan deelnemen via de link op de Business Homepage. Management en vertegenwoordigers van in het bedrijfsleven en overheid vinden elkaar om gezamenlijke doelen te benoemen en na te streven. Discussie, nieuwe initiatieven, samenwerken, advies over en weer,  met een dergelijk netwerk zal blijken hoeveel know how en expertise onze regio te bieden heeft. Door deze expertise te bundelen kunnen gezamenlijke resultaten worden behaald! Dat alles, terwijl we elkaar ontmoeten in een omgeving van sportiviteit en gezelligheid.

Naast de gebruikelijke jaarlijkse sponsoravond zal de Business Club jaarlijks een aantal events organiseren, zoals bijvoorbeeld een gezamenlijk bezoek aan een wedstrijd en een bedrijfsbezoek bij een van de deelnemende clubleden. Daarnaast kunnen natuurlijk allerlei initiatieven worden ontplooid om de leden in inspirerende omgevingen te brengen.

Naast de onderlinge zakelijke verbinding en activiteiten heeft de Business Club als doel om RKsv Wittenhorst als amateurvereniging financieel te ondersteunen. Wilt u met een vertegenwoordiging van RKsv Wittenhorst van gedachten wisselen over deelname aan de Wittenhorst Business Club, wilt u dit dan a.u.b. laten weten via commercielezaken@rksv-wittenhorst.nl

Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om een afspraak te maken!