ACB Phoxy Toernooi 2014

Logo_PSV_100.jpg               ACB_logo.jpg          logo_Wittenhorst.png

Op 31 augustus 2014 vindt de 6e editie plaats van de ACB Phoxy Cup, een samenwerking tussen hoofdsponsor ACB Solutions, RKsv Wittenhorst en PSV Eindhoven.  Deze dag staat in het teken van de 24 PSV partnerclubs en uiteraard heel veel voetbalplezier. De F teams van de partnerclubs spelen wedstrijden van 12 minuten en strijden om de “Dirk Marcellis Wisselbokaal”, vernoemd naar de verdediger van AZ die als klein jochie op de velden van Wittenhorst zijn voetbaltalenten toonde.  Het toernooi wordt om 09.30 uur geopend middels het voorstellen van de voetballertjes aan het publiek, waarna ze een gezamenlijke warming up doen onder leiding van de PSV Mascotte Phoxy en Wittenhorst mascotte Moelbaerke.

ACB_Phoxy-3.jpg

Er zijn prijzen voor o.a. het winnende team, de beste speler van het toernooi, de spelers en toeschouwers kunnen prijzen winnen bij de snelheidsmeter, voetballen in de pannakooi en bij het schieten op een gatenbord. Tevens is er een loterij met mooie prijzen, beschikbaar gesteld door PSV Eindhoven.

Speciale Editie: Sponsor ACB Solutions 20 jarig jubileum

Dit jaar is er sprake van een speciale editie: ACB Solutions, hoofdsponsor en naamgever van het toernooi,  viert in 2014 het 20-jarig bestaan.  ACB is van grote waarde voor het toernooi. Met de steun van ACB Solutions heeft het toernooi de juiste groei doorgemaakt.

ACB_Phoxy-2.jpg

Partnerovereenkomsten:

Het is gebruikelijk dat alle partnerverenigingen van PSV tijdens een bijeenkomst de jaarlijkse partnerovereenkomst ondertekenen in het Parkhotel Horst. De bijeenkomst staat dit keer in het teken van “Meer dan Voetbal”, waarna tevens een lunch verzorgd wordt.

De deelnemende teams

Aan deze 6e editie van de ACB Phoxy Cup nemen de volgende verenigingen deel:

Poule_indeling_Phoxycup.pdf