Proeftrainen bij RKsv Wittenhorst?

Wittenhorst_MiniF_totaal_juich.jpg

RKsv Wittenhorst organiseert organiseert regelmatig proeftrainingen voor jongens en meisjes die er over nadenken om te gaan voetballen. Trainers van RKsv Wittenhorst staan dan klaar om kinderen te laten kennismaken met de voetbalsport. Ook tijdens het seizoen is het mogelijk om een aantal trainingen bij te wonen en kennis te maken met het voetballen bij Wittenhorst.

Ook meisjes kunnen voetballen!

Van belang is te weten dat voetbal inmiddels een sport is voor jongens EN meisjes. Veel meisjes hebben de weg naar onze vereniging al gevonden en meisjes zijn inmiddels vertegenwoordigd  in alle leeftijdscategorieen.  Onze jeugdopleiding is klaar voor een volgende groeifase.

MD-4.jpg

Aanmelden voor gratis proeftrainingen

Wilt u uw zoon of dochter laten kennismaken met de voetbalsport, dan kunt u zich aanmelden via coordinatorjeugd@rksv-wittenhorst.nl. Dit mailadres kunt ook benutten voor vragen en opmerkingen. De coordinator van de betreffende leeftijdscategorie neemt zo spoedig mogelijk contact op.

Wij verzoeken u bij aanmelding de volgende gegevens te vermelden:

-          Naam kind

-          Jongen/meisje

-          Leeftijd

RKsv Wittenhorst is ‘meer dan voetbal’

Kinderen van 5 en 6 jaar zijn vaak bezig met het behalen van het zwemdiploma. Hieraan zijn kosten verbonden.

Het kennismaken met de voetbalsport bij RKsv Wittenhorst is al gratis. Om de ouders met ingang van het seizoen 2014-2015 daarnaast tegemoet te komen betalen nieuwe leden ”Mini F en F”, gedurende het eerste jaar een welkomsttarief van slechts 30 euro.

Als vereniging willen we hiermee bereiken dat kinderen, naast de elementaire basisvaardigheid van het zwemmen, toch met de voetbalopleiding kunnen starten.

Iedereen kan sporten

Het komt voor dat kinderen niet kunnen sporten omdat het voor de ouders lastig is dit financieel in te vullen. Omdat de maatschappij en dus wij ook, van mening is/zijn dat ieder kind moet kunnen sporten kun je in deze situatie terecht bij jeugdsportfonds. Dit fonds is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 20 jaar, die in de gemeente Horst wonen en willen (gaan) sporten. Het jeugdsportfonds vergoedt, er zijn uiteraard voorwaarden, de kosten van contributie en de aanschaf van sportartikelen.  Voor meer informatie: https://www.horstaandemaas.nl/Inwoners/Cultuur_sport_en_vrije_tijd