Facebook

 
 

Voorbeschouwing Chevremont-Wittenhorst en selectie

Voorbeschouwing Chevremont-Wittenhorst en selectie

De competitie begint zondag aan de 12e ronde, de voorlaatste dus van de eerste helft. We weten nu hoe de vlag ervoor staat bij alle teams. Het valt op dat er bijna iedere week verrassingen te noteren zijn.

Alleen de koploper Chevremont leed slechts één nederlaag (en wel thuis tegen Deurne). Met nog twee remises staan de Kerkradenaren met 4 punten voorsprong toch fraai bovenaan. Deze nieuwkomer heeft zich dit seizoen behoorlijk versterkt en dat betaalt zich dus uit.

Wittenhorst kon afgelopen zondag geen potten breken met een sterk gedevalueerd elftal. Deurne wist met de ontstane situatie goed raad en kon in de slotfase toehappen.

Komende zondag dan de uitbeurt naar de lijstaanvoerder Chevremont.  Vooraf lijkt het een kansloze missie te zijn, maar dat hoeft zeker niet. Met wat enig fortuin kan alles ineens omslaan en dan heeft Chevremont een lastige middag.

Met behulp van onze supporters zal dit een steun in de rug zijn. Op naar sportpark Kaffeberg aan de Kaffebergsweg 4 in Kerkrade.

Tot zondag!

 

 
Selectie:
Tom Aarts, Danny Bongers, Kevin van Asten, Daan Hendriks, Willem Heijnen, Jelle Houben, Jordi Janssen, Mark van Rens, Joost van Rensch, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Sjors Witt, Bart Zanders, Nick Zanders, Rob Zanders.
 
Bijeenkomst: 11.45 uur de Lange.
Vertrek bus: 12.15 uur ING-bank.