Facebook

 
 

Voorbeschouwing Wittenhorst-ZSV en selectie

Voorbeschouwing Wittenhorst-ZSV en selectie

Beste Sportvrienden, 

Zondag staat alweer de laatste competitieronde voor de winterstop op het programma en wel tegen ZSV uit Zeilberg. 

Helaas zijn de resultaten van afgelopen wedstrijden niet wat we er als groep van hadden verwacht. Als team staat de organisatie naar behoren, echter zijn het de kleine onoplettendheden en concentratie die ons de das om doen. 

Voor ons als team is het zaak om positief te blijven en de scherpte terug te vinden die ons de laatste weken ontbrak. Met meer geduld, felheid en meer concentratie op de (eind)passing moet dit goed komen. Aan ons de taak om dit uit te gaan voeren. 

Aankomende zondag is het hechte ZSV de tegenstander. Het gepromoveerde ZSV doet het naar behoren in de eerste klasse. Met 31 doelpunten voor moeten we waken voor dit geduchte team. Een jonge ploeg wat net als Wittenhorst wisselende resultaten boekt. 

Met jullie als twaalfde man hopen wij met een overwinning de winterstop in te gaan. Daarnaast hopen wij de eerste seizoenshelft gezellig te kunnen afsluiten in de kantine met een overwinning.

 

Met sportieve groet, 

Nicky Zanders

 

Selectie: 
 
Tom Aarts, Danny Bongers, Kevin van Asten, Daan Hendriks, Willem Heijnen, Jelle Houben, Jordi Janssen, Mark van Rens, Joost van Rensch, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Sjors Witt, Bart Zanders, Nick Zanders, Rob Zanders. 
 
Bijeenkomst: 13.15 uur..