Facebook

 
 

Veel deelnemers Wittenhorst Berkeldag

Veel deelnemers Wittenhorst Berkeldag

Onder de klanken van de Top 2000 begon de druk bezochte Berkeldag om half 9 met de Mini-F-teams. Eerst werd er met volle overgave gevoetbald waarna de spellen zoals Bankschieten, Tijger- score (waar de korf vervangen was door een ton) aan de beurt waren. Het Jan Thielen spel had zijn langste tijd gehad en was vervangen door een extra kromme slalom.  Het Dieren-memory bevatte voor menigeen te veel exotische dieren, maar dit was ook alvast als training voor de vossenjacht bedoeld. Met een minimale bezetting kon de organisatie het nog net verhapstukken. Na 1,5 uur zweten waren er alleen maar winnaars met een snoepzak als prijs.

De F-teams doorliepen de omgekeerde weg. Het gemis van extra handjes zorgde voor enige vertraging waardoor het morgenprogram ietsje uit liep. Desondanks ging iedereen tevreden en met een prijsje naar huis.

De E- en D-jeugd speelden hun jaarlijkse bankvoetbaltoernooi. Een super opkomst van de kids en doordat er voldoende leiders waren liep het als een trein. Er werd voor het eerst zonder scheidsrechters gespeeld, chapeau voor onze jongste voetballers, er was geen enkele wanklank. Gescoord werd er erg veel, al ontbrak soms de rust die nodig is om in de zaal te voetballen. Niettemin volop balcontacten en spelplezier.

Om 17.00  kwam er voor onze jeugd een einde aan deze geslaagde dag. De aanwezige leiding mocht zich nog een dik half uur uitleven en het team met de krasse knarren (gem. 40 jaar)  was zoals verwacht de betere ten opzichte van het (gem. 17 jaar) team.  De ervaren hap speelde het spelletje slimmer en de vliegende keep hield zijn doel met kunst en vliegwerk (en panna’s)schoon. Uitslag: Jong – Oud 3 - 6 !!!

Berkeldag_2.jpg

 

Namens Sander, Geert, Jimi, Daan, Bram en Huub iedereen bedankt ! Speciale dank aan onze jongste medewerker Larissa uit het verre zuiden. Een fotoverslag verschijnt op de Facebookpagina van Wittenhorst. 


PS: Op naar de volgende activiteit: zaterdag 9 januari, Super Saturday met een dierenvossenjacht voor alle Mini-F/F/E-teams en schaatsen voor onze D/C-jeugd.
We gaan er een topdag van maken dus kom gezellig meedoen! Voor de tijdstippen ga naar:  

http://www.rksv-wittenhorst.nl/nieuwsvoetbal/activiteitenvoetbal/?id=98