Facebook

 
 

Bedrijfsbezoek businessclub aan Kempen Communicatie

Bedrijfsbezoek businessclub aan Kempen Communicatie

Als kersverse voorzitter van de businessclub vond Eric van Kempen de organisatie van een bedrijfsbezoek een mooie gelegenheid om de businesspartners kennis te laten maken met Kempen Communicatie. Eric: “Ik was zeer vereerd toen ik gevraagd werd om Albert Vermeulen op te volgen als voorzitter van de businessclub. Graag willen we middels enkele strategische doelstellingen de businessclub laten uitgroeien tot een nog vruchtbaarder en succesvol zakelijk netwerk”. 

KEM_8908.JPG

Deze insteek komt ook terug in de visie van Kempen Communicatie. Van het creëren van een strategie tot het realiseren van oplossingen en middelen, een gecoördineerde aanpak staat altijd centraal. Dit zagen de aanwezigen dan ook terug tijdens een rondleiding door het bedrijf. Van de vraag van de klant tot de realisatie van een communicatiemiddel, het hele proces wordt doorlopen binnen Kempen Communicatie. 

KEM_8943.JPG

Vervolgens gaf communicatiestrateeg Els Hekkenberg een kennissessie over sport & sponsoring, waarin werd gesproken over het belang van een goede ‘match’ tussen sponsor en de gesponsorde partij. Door creatief te denken kan een gesponsorde persoon of club meer betekenen voor een organisatie dan alleen het vergroten van de naamsbekendheid. Het kan o.a. onderlinge relaties versterken en ook positief werken voor het imago dat je als bedrijf hebt. 

KEM_8962.JPG

De avond werd afgesloten door, onder het genot van een heerlijk buffet, gezellig na te praten en onderling contacten uit te wisselen. Opnieuw een mooi voorbeeld van samenwerken, verbindingen zoeken en vooral met elkaar bespreken wat businesspartners voor Wittenhorst en elkaar kunnen betekenen.    

Heeft u ook interesse in een lidmaatschap van de Businessclub? Neem dan contact met ons op via businessclub@rksv-wittenhorst.nl