Facebook

 
 

Samenwerking Limgroup en Wittenhorst verlengd

Samenwerking Limgroup en Wittenhorst verlengd

Limgroup uit Horst heeft haar samenwerking met RKsv-Wittenhorst met 3 jaar verlengd en blijft hiermee naamgever van de Limgroup Cup

Limgroup Cup

De Limgroup Cup is een onderlinge voetbalcompetitie voor beloftenteams en heeft tot doel de ontwikkeling van jonge talentvolle spelers, in de leeftijd van 16 tot 21 jaar, te ondersteunen.

Ontwikkeling

Piet Beurskens (Limgroup); “3 jaar geleden zijn we met Wittenhorst in gesprek geraakt over de mogelijkheden van een sponsorschap. Wij wilden meer dan enkel een reclame-uiting om het veld. Ons werd de mogelijkheid geboden om naamgever van een competitie te worden. Voor ons een ideale manier om meer te zijn dan een sponsor, omdat we tevens een directe, en vooral zichtbare bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jonge voetballers.”

Rob Vissers (Wittenhorst): “Aangezien de ontwikkeling van jeugd en daarmee de doorstroom van jonge spelers een essentieel onderdeel is in de lange termijnvisie van Wittenhorst, zijn we continue op zoek naar nieuwe concepten die hier aan bijdragen, de Limgroup Cup is hier een resultaat van.”

Deelnemersveld

Het huidige deelnemersveld bestaat uit RKsv-Wittenhorst, sv Deurne, sv Venray en Someren. Het continueren van de samenwerking met Limgroup biedt de mogelijkheid om de competitie verder door te ontwikkelen.