Facebook

 
 

Voorbeschouwing en selectie Spcl.Susteren-Wittenhorst

Voorbeschouwing en selectie Spcl.Susteren-Wittenhorst

Beste supporters! 

Afgelopen zaterdagavond hebben we helaas geen 3 punten mee weten te nemen uit Nuth. Toch konden we uiteindelijk blij zijn met het puntje dat er gepakt werd na een 3-2 achterstand.

Een sterk begin van het restant leverde ons een goal van Willem op, de 1-2 voorsprong. Minor kreeg in het begin geen grip onze manier van spelen. Toch wisten ze terug te komen en na rust zelfs een 3-2 voorsprong op het scorebord te noteren. Gelukkig zorgde Bram in de slotfase voor de bevrijdende treffer. Uitslag: 3-3. 

Komende weken staan er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma. Er zullen punten gepakt moeten worden. Dat moet komende zondag gebeuren. De uitwedstrijd tegen Sportclub Susteren staat op het programma. Susteren is op dit moment een directe concurrent. Wittenhorst op plaats negen, Susteren op plaats 10. Beide een puntentotaal van 24. De eerste ontmoeting eindigde in een 5-0 overwinning. 

Wij gaan er zondag alles aan doen de 3 punten mee te nemen naar Horst. Graag tot ziens op Sportpark Suëstra. 

Met sportieve groet,

Jeffrey Spee

Selectie:    

Tom Aarts, Denny Bongers, Kevin van Asten, Daan Hendriks, Willem Heijnen, Jordi Janssen, Mark van Rens, Joost van Rensch, Bram Rubie, Jeffrey Spee, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, John Tissen, Daan Verlijsdonk, Sjors Witt, Bart Zanders, Rob Zanders, Tom Zanders.  

Bijeenkomst: 12.00 uur.

Vertrek bus 12.30 uur bij de ING-bank.