Facebook

 
 

Geslaagde cursus i.s.m voetbalschool 4-Skills!!

Geslaagde cursus i.s.m voetbalschool 4-Skills!!

De afgelopen weken hebben we samen met voetbalschool 4-skills uit Deurne een pupillenkader cursus gehouden. De animo daarvoor was zo groot dat we daarvoor de kantine moesten gebruiken. Er hebben uiteindelijk in totaal maar liefst 45 pupillen kaderleden(!) minimaal 1 avond deelgenomen aan deze cursus die verdeeld was over drie avonden met elk een specifiek onderwerp (voetbalvisie, trainingen/coachmomenten en omgaan met afwijkend gedrag). De gemiddelde opkomst per avond was 25 kaderleden. 

Naar ons oordeel dus een zeer geslaagde cursus waarbij de cursisten na afloop nog een mooi certificaat uitgereikt kregen met daarbij een waardevol bestand met pupillentrainingen (met uitleg) voor een heel voetbalseizoen. Pupillentrainers die niet aanwezig waren bij de cursus kunnen dit bestand desgewenst bij mij opvragen (via mail). 

De enquete die na afloop werd gehouden, gaf een zeer hoge beoordeling voor Arnoud Jonker, de enthousiaste en bevlogen instructeur en technisch directeur van voetbalschool 4-skills. 

Mochten de cursisten nog op- of aanmerkingen of tips hebben m.b.t. de inhoud of organisatie van deze cursus, dan verneem ik dat heel graag via de mail. Dan kunnen we daar de volgende keer rekening mee houden. Ik wil, namens de commissie Technische Zaken, Arnoud Jonker en alle cursisten bedanken voor hun aanwezigheid en hoop dat het geleerde in de praktijk wordt gebracht.

Marcel Kuijpers 

(commissielid TZ Opleidingen) 

marcelkuijpers@rksv-wittenhorst.nl