Facebook

 
 

A.s. zondag: de derby van Noord-Limburg

A.s. zondag: de derby van Noord-Limburg

A.s. zondag speelt Wittenhorst de uiterst belangrijke wedstrijd tegen sv Venray. Niet alleen al de moeite waard als de enige echte derby van Noord-Limburg, maar ook omdat het resultaat van deze wedstrijd belangrijk is als het er voor Wittenhorst om gaat om de nacompetitie definitief te ontlopen. Beide ploegen kenden een goede generalerepetitie. Venray versloeg afgelopen zondag Bekkerveld met 4-2, Wittenhorst won de uitwedstrijd tegen ZSV met 1-3. De spanning stijgt, bij winst loopt Wittenhorst weg van de nacompetitieplaatsen. Reden genoeg om er zondag bij te zijn en weer een ouderwets volgepakt Sportpark Ter Horst te zien, dat achter de ploeg van Jan Lauers gaat staat.

Voorafgaand aan de wedstrijd worden eventuele kampioenen gehuldigd. Op dit moment zeker Wittenhorst D1, dat promoveert naar de 3e divisie, maar ook Wittenhorst 7 maakt een uiterst grote kans op het kampioenschap indien de uitwedstrijd tegen Venray om 11.30 uur wordt gewonnen! Uiteraard laten we in dat geval het kampioenschap van Wittenhorst 7 niet zomaar voorbij gaan!  

Alle reden om zondag om 14.15 uur op het Sportpark aanwezig te zijn, want tegen Venray moet het gebeuren! Laat weten dat je er bij bent via de Facebook aankondiging van  1e elftal speler Daan Verlijsdonk, die jullie oproept zondag het team aan te komen moedigen https://www.facebook.com/events/1098548183519782/