Facebook

 
 

Wittenhorst Teams op kampioenskoers

Wittenhorst Teams op kampioenskoers

Komend weekend zijn er weer 3 wedstrijden die tot een mogelijk kampioenschap kunnen leiden. We roepen de supporters op om de teams tijdens deze wedstrijden te komen aanmoedigen. De 12e man is altijd belangrijk! 


Wittenhorst 2 

Wittenhorst_2.JPG

Nadat Wittenhorst 2 afgelopen zondag 2 punten verspeelde in de thuiswedstrijd tegen Mierlo Hout is komend weekend nog van alles mogelijk, maar een positief scenario is alleen aan de orde als Wittenhorst 2 zelf de uitwedstrijd tegen Schijndel/de Wit wint en de concurrent Erp punten verspeelt tegen SSS’18. Een spannende finale dus, mannen heel veel succes!   

Wittenhorst Vrouwen 1 

Vrouwen_1.JPG

Het team is volledig op kampioenskoers en kan, met nog 2 wedstrijden te gaan, in de thuiswedstrijd tegen Caesar/Vos Investm. de titel pakken indien Brevendia in de lastige uitwedstrijd tegen Baarlo punten verspeelt.  Met de unieke promotie naar de 3e klasse in het verschiet wensen we onze dames heel veel succes en daadkracht in de eigen wedstrijd om de 3 punten in Horst te houden.  

Wittenhorst C1

C1.JPG

Optimale spanning in de hoofdklasse I. Wittenhorst  C1 heeft in de laatste wedstrijd, uit  tegen Avanti’31  aan 1 punt genoeg om de titel te pakken en, net als de  D1, te pomoveren naar divisie-niveau! We wensen de C1 alle succes om dit memorabele resultaat te behalen!