Facebook

 
 

Businesspartner ACB Group lanceert nieuwe onderneming

Businesspartner ACB Group lanceert nieuwe onderneming

ACB Group lanceert nieuwe onderneming:  ARCO

Markt vraagt om specialistische kennis

  

Op 19 mei 2016 lanceert ACB Group, gevestigd in Horst aan de Maas, een nieuwe onderneming die zich volledig richt op turn-key oplossingen, genaamd ARCO. De specialistische ervaring en kennis van ARCO speelt in op de marktvraag om productie- en logistieke processen nog efficiënter en effectiever in te richten.

Kennisontwikkeling om markt beter te bedienen

ACB Group is meer dan alleen transportbanden. De afgelopen jaren ontwikkelde het bedrijf zich sterk op het gebied van het totaal inrichten van logistieke verwerkingslijnen en bijbehorende machinerie. Om de verschillende markten nog beter te bedienen is het voormalige bedrijf ACB Solutions opgesplitst in twee ondernemingen: ARCO en ACB Transportbanden & Onderdelen. Onder de naam ACB Transportbanden & Onderdelen continueert ACB Group de ontwikkeling en realisatie van transportbanden, waarbij klanten voor onderdelen welkom zijn bij de technische groothandel gelegen in Horst aan de Maas.   

Persbericht_ARCO_1.jpg

Op de foto vlnr: Bob Vostermans wethouder van Gemeente Horst aan de Maas, Albert Vermeulen oprichter en mede-eigenaar van ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO, Ralph Wijnands mede-eigenaar van ACB Transportbanden & Onderdelen en ARCO.

ARCO: kennis van turn-key oplossingen

De nieuwe onderneming van ACB Group, ARCO, richt zich specifiek op turn-key oplossingen in diverse branches: Agri & Food, Supply Chain & Internal Logistics en Industry en Recycling & Bulk. Hoogwaardige machines en installaties worden onder de naam ARCO geheel op maat gerealiseerd naar wens van de klant.   

Albert Vermeulen, directeur ABC Group: “Het loskoppelen van dit bedrijfsonderdeel stelt beide bedrijven, ACB  Transportbanden & Onderdelen  en ARCO, in staat om sneller te groeien. Bovendien kunnen we  klanten van nóg betere oplossingen voorzien”.