Facebook

 
 

Zaterdag 27 augustus: 13de PULSE Miniorentoernooi

Zaterdag 27 augustus: 13de PULSE Miniorentoernooi

In navolging van de succesvolle voorgaande jaren zal ook dit jaar wederom het PULSE Miniorentoernooi plaatsvinden op Sportpark ter Horst. Op zaterdag 27 augustus reizen er twaalf teams af naar Horst met hun talentjes uit de E-jeugd. Ook zal een er een team van Horst aan de Maas deelnemen aan het toernooi.

Deelnemersveld

Het toernooi werd vorig jaar gewonnen door Derby County. Op het hoofdveld van Sportpark Ter Horst vond destijds een heuse internationale finale plaats: Het enige Engelse deelnemende team won in de finale van het Duitse Schalke’04 (4-1). Ook dit jaar is de kans op een internationale finale met teams uit Nederland, België, Duitsland en Engeland weer ruimschoots aanwezig. Er zijn dit jaar twee nieuwe deelnemers: Willem II en NEC. Zij zullen tijdens hun debuutjaar ongetwijfeld graag in het linkerrijtje willen eindigen, iets dat hun eerste elftallen dit seizoen in de Eredivisie niet lukte.

Kortom: net zoals afgelopen jaren zal er ook dit jaar weer een representatief deelnemersveld staan, aangevuld met talenten uit onze eigen regio. Er wordt vooralsnog geen regen voorspeld, dus omcirkel zaterdag 27 augustus vast in je agenda!