Facebook

 
 

Save The Dates: Pulse Minioren toernooi en ACB Phoxy Cup

Save The Dates: Pulse Minioren toernooi en ACB Phoxy Cup

Ook dit jaar vinden, in samenwerking met PSV Eindhoven, weer de twee traditionele toernooien plaats in augustus. Zet de data alvast in de agenda!   

Zaterdag 27 augustus: 13e PULSE Miniorentoernooi 

In navolging van de succesvolle voorgaande jaren zal ook dit jaar wederom het PULSE Miniorentoernooi plaatsvinden op Sportpark ter Horst, mede mogelijk gemaakt door Pulse Business Solutions BV uit Venlo. Op zaterdag 27 augustus reizen er twaalf teams af naar Horst met hun talentjes uit de E-jeugd. Ook zal een regioteam van Horst aan de Maas deelnemen aan het toernooi.

Deelnemersveld

Het toernooi werd vorig jaar gewonnen door Derby County. Op het hoofdveld van Sportpark Ter Horst vond destijds een heuse internationale finale plaats: Het enige Engelse deelnemende team won in de finale van het Duitse Schalke’04 (4-1). Ook dit jaar is de kans op een internationale finale met teams uit Nederland, België, Duitsland en Engeland weer ruimschoots aanwezig. Er zijn dit jaar twee nieuwe deelnemers: Willem II en NEC. Zij zullen tijdens hun debuutjaar ongetwijfeld graag in het linkerrijtje willen eindigen, iets dat hun eerste elftallen dit seizoen in de Eredivisie niet lukte. 

Kortom: net zoals afgelopen jaren zal er ook dit jaar weer een representatief deelnemersveld staan, aangevuld met talenten uit onze eigen regio. Er wordt vooralsnog geen regen voorspeld, dus omcirkel zaterdag 27 augustus vast in je agenda!

 

Zondag 28 augustus: 8e ACB Phoxy Cup

Op zondag 28 augustus, daags na het PULSE Miniorentoernooi, vindt voor de 8ste keer de ACB Phoxy Cup plaats. Tijdens de ACB Phoxy Cup strijden de F-teams van alle samenwerkingsclubs van PSV om de felbegeerde Dirk Marcellis Wisseltrofee.

De dag zal starten met een opening, waarna alle spelers met PSV-mascotte Phoxy een gezamenlijke warming-up zullen doen. Daarna zullen de wedstrijden aanvangen, waarbij het voetbalplezier van de spelers natuurlijk voorop staat. Met 25 deelnemende teams telt de ACB Phoxy Cup, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor ACB Solutions, dit jaar een recordaantal deelnemers!

Schrijf de data vast in je agenda! Het beloven weer twee mooie sportieve en gezellige dagen te worden.