Facebook

 
 

Wittenhorst ook langs het sterke Geusselt Sport

Wittenhorst ook langs het sterke Geusselt Sport

Beide elftallen die de eerste bekerwedstrijd afgelopen zaterdag in winst omzette troffen elkaar vanavond op het sportpark Ter Horst. Geusselt Sport uit Maastricht liet ook hier zien dat het een sterk en creatief elftal bezit. Meteen na de aftrap had de thuisclub de handen er vol aan. Met goede combinaties kwamen ze veelvuldig voor het Horster doelgebied, confronterend met de hechte oranje defensie. Het goede spel werd hierdoor van doelpunten afgehouden. 

De beste kans was er voor Wittenhorst. Dit gebeurde pas in de 35e min. toen Bram Rubie een mooie voorzet produceerde. De bal belandde op het hoofd van de inkomende Frank Peeters. Hij kon jammer genoeg geen doeltreffende richting aan de bal geven.. Wittenhorst kon na het sterke offensief van Geusselt Sport na 20 min. het spel wat overnemen. Maar de gastheren konden ook met goed spel een tegentreffer voorkomen. Rust dus 0-0.

Na de pauze was het Wittenhorst dat beter aan de wedstrijd begon. Het had de wedstrijd wat beter onder controle. Echter een minpunt was dat de eindpass vaak onnauwkeurig was. Het hoge tempo en onrust waren hier zeker debet aan. Na enkele wissels kreeg Wittenhorst voorin meer ruimte en een mooie uitbraak via Frank Peeters en Willem Heijnen kon laatstgenoemde de 1-0 binnenschieten. 

Een weergaloze actie van Joost van Rensch zorgde ervoor dat Rob Zanders werd aangespeeld. Tegen zijn geplaatst schot was de doelman kansloos, 2-0. Het bleef tenslotte hierbij, ook omdat John Tissen een keurige redding verrichtte. De uitslag was uitstekend, maar het spel kan nog beter. 

Wittenhorst:

John Tissen, Tom Zanders, Bart Spreeuwenberg, Will Spreeuwenberg, Kevin van Asten, Frank Peeters (80. Daan Verlijsdonk), Daan Hendriks, Jeffrey Spee,  Bram Rubie (63. Joost van Rensch), Willem Heijnen, Denny Bongers (75. Rob Zanders).

Uitslag Blerick-Rood Wit 3-2.

Komende zaterdag speelt Wittenhorst de laatste wedstrijd en wel tegen en in Blerick.