Facebook

 
 

Initiatief Sportzone Kasteelsche Bossen wordt: Afslag 10

Initiatief Sportzone Kasteelsche Bossen wordt:  Afslag 10

U heeft de afgelopen maanden vast iets gelezen of gehoord over het samenwerkingsverband ‘De Kasteelsche Bossen’ of ‘de Sportzone’. Een initiatief waar krachten gebundeld worden om de leefbaarheid van Horst aan de Maas te stimuleren. Deze unieke samenwerking is ontstaan met meer dan 50 partners uit de segmenten: Overheid, Sport, Onderwijs, Zorg, Cultuur en Bedrijfsleven. Het initiatief is  inmiddels in een vergevorderd stadium en het werd tijd dat de werktitels plaats maakte voor de officiële naam. Vanavond werd de naam, “Afslag 10”  en het logo in het Parkhotel Horst onthuld door Toon Gerbrands, algemeen Directeur van PSV Eindhoven. 

 

Toon_Gerbrands_onthult_Afslag10.JPG

 

Vanuit een gezamenlijke passie en ambitie is een reis gestart om een droom te realiseren. Deze droom is gebaseerd op een samenwerking, een verbinding tussen verschillende partijen met een focus op het stimuleren van de leefbaarheid in de gemeente Horst aan de Maas en het creëren van een bovenregionale functie, waardoor bezoekers uit binnen- en buitenland naar het gebied worden getrokken.

Afslag 10 is een samenwerkingsverband waarbij 10 initiatiefnemers de handen ineen hebben geslagen om met het gelijknamige gebied een nieuwe richting in te slaan. Door onze krachten te bundelen en niet te denken in beperkingen maar in kansen gaan we onze topambitie bereiken. Samen gaan we voor die 10!

In deze natuurlijke en historische omgeving, gelegen aan Afslag 10 van de A73, is een diversiteit aan voorzieningen en organisaties te vinden. De rust, de ruimte, het groen en het water maken Afslag 10 uniek.