Facebook

 
 

Uitnodiging pupillentrainersopleiding voetbalschool 4-skills

Uitnodiging pupillentrainersopleiding voetbalschool 4-skills

Vorig seizoen hebben we een pupillentrainersopleiding georganiseerd van drie avonden met medewerking van voetbalschool 4-skills. Deze was weliswaar in eerste instantie voor (assistent-)trainers bedoeld, maar vanwege het deels ook didactische en opvoedkundige karakter van de cursus ook heel geschikt voor leiders.

De opkomst van de Wittenhorst kaderleden en de waardering voor de 4-skills instructeurs Arnoud Jonker en Joshua was vorig seizoen dermate hoog, dat we besloten hebben om daar dit seizoen een vervolg aan te geven. 

Graag nodig ik jullie namens de commissie Technische Zaken uit voor twee nieuwe opleidingsavonden met Arnoud Jonker (4-skills) op de donderdagen 3 en 17 november 2016 van 19.45 uur tot ongeveer 21.45 uur. Deze zullen grotendeels een vervolg zijn op de avonden van vorig seizoen maar vanwege de laagdrempeligheid van de theorie en praktijk ook zeer nuttig zijn voor de mensen die daar toen niet bij waren. Ook de nieuwe trainers en leiders (vooral van de JO-8 en JO-9) nodig ik dus van harte uit om deze twee avonden bij te wonen. Je zult nog meer enthousiast raken van het trainers- en leidersvak.

Ik wil jullie allen verzoeken om aan mij door te geven of je komt of niet en zo ja: op welke avonden je dan komt. Mijn mailadres vind je onderaan deze uitnodiging.

Graag dus ieders reactie, ook als je niet komt!

Met sportieve groet,  Logo_Wittenhorst.png

Marcel Kuijpers

RKsv Wittenhorst

TZ Opleidingen

 

T: 06-13090979

E: marcelkuijpers@rksv-wittenhorst.nl

Website: www.rksv-wittenhorst.nl