Facebook

 
 

Voorbeschouwing Wittenhorst-Spcl. Susteren

Voorbeschouwing Wittenhorst-Spcl. Susteren

Beste sportvrienden, 

Afgelopen zondag leden we onze eerste nederlaag van het seizoen. Op bezoek bij het Brabantse Deurne zagen de toeschouwers een gelijkopgaande openingsfase. Na het openingsdoelpunt van de thuisploeg kregen zij echter steeds meer grip op het spel, terwijl aan onze zijde het spel alsmaar minder werd, met een duidelijke 3-0 nederlaag tot gevolg. Na onze goede competitiestart kregen we dus te maken met een domper. 

Komende zondag bestaat er een mogelijkheid om dit recht te zetten. Met nog twee wedstrijden in deze eerste periode komt er steeds meer op het spel te staan. Met interessante affiches als VV Schaesberg – Deurne en SV Meerssen – Bekkerveld op het programma worden de kaarten langzamerhand geschud. De resultaten op de andere velden zijn echter pas van belang op het moment dat er zelf gewonnen wordt. 

Het Sportclub Susteren van trainer Jean Maas komt zondag op bezoek in Horst. Een bekende tegenstander kijkende naar de afgelopen seizoenen in de 1e klasse. Vorig seizoen boekten we in eigen huis een klinkende 5-0 overwinning. In het uitduel afgelopen april waren de rollen omgedraaid: 2-1. Zowel Susteren als Wittenhorst moest uiteindelijk alle zeilen bijzetten om rechtstreekse handhaving veilig te stellen. Met succes. 

De groenwitte formatie uit Midden-Limburg staat momenteel op een 13e plek met 6 punten uit evenzoveel wedstrijden. Dat deze stand vertekend is, blijkt wel uit het feit dat de nummer 2 van de ranglijst amper 5 punten meer bezit. En laat dat nu uitgerekend Wittenhorst zijn. Susteren verloor van de laatste vier wedstrijden enkel afgelopen zondag tegen Bekkerveld. Zij willen dus zo snel mogelijk de onderste regionen verlaten. 

Zaak is voor ons om het goede voetbal gecombineerd met onze teamspirit uit de eerste wedstrijden weer ten tonele te brengen, zodat we de nare smaak van de wedstrijd tegen Deurne kunnen wegspoelen. Tevens bestaat er een uitgelezen mogelijkheid om op pole position te komen met het oog op de eerste periode. Genoeg ingrediënten dus voor een leuke wedstrijd. 

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten komende zondag, zodat we met jullie steun een mooie stap kunnen zetten. 

Tot zondag! 

Met sportieve groet, Willem Heijnen 


Selectie:

1 John Tissen, 2 Tom Zanders, 3 Bart Spreeuwenberg, 4 Will Spreeuwenberg, 5 Bart Zanders, 6 Frank Peeters, 7 Rob Zanders, 8 Daan Hendriks, 9 Jeffrey Spee, 10 Daan Verlijsdonk, 11 Willem Heijnen, 12 Kevin van Asten, 14 Michiel Hanssen, 15 Joost van Rensch, 16 Chris Jakobs, 17 Stan Spee, 18 Bram Rubie, 19 Sjors Witt, 20 Denny Bongers.

Bijeenkomst 13.15 uur.