Facebook

 
 

Voorbeschouwing SV Venray-Wittenhorst

Voorbeschouwing SV Venray-Wittenhorst

Komende zondag 12 februari staat de return op het programma van de kraker in en tegen Venray. Ongetwijfeld zal dit wederom een groot aantal bezoekers trekken. Immers de rivaliteit tussen deze twee ploegen is nog steeds groot. De tijd van o.a. Lei Duyf en Piet Peeters contra Pietje Philipsen en co. is dan geheel anders, maar het blijft altijd een gezonde strijd wie de sterkste in het Noord-Limburgse mag zijn. 

In dit seizoen doet Wittenhorst het wederom uitstekend en middels de drie gewonnen wedstrijden na de winterstop klommen de oranjemannen op naar een fraaie 3e plek. Venray kon slechts éénmaal in actie komen en won zondag jl. verrassend van de koploper SV Meerssen. De twee afgelastingen van Venray geeft geen goed beeld van de situatie onderin op de ranglijst. De winst zorgde er wel voor dat de probleemplekken verlaten konden worden. 

Wittenhorst kon tegen ZSV in de eerste helft niet overtuigen. Doordat de inzet en wilskracht bij de tegenstander groter was kon in deze fase maar moeilijk het spel gemaakt worden. Na de pauze werden de puntjes op de i gezet en werd zodoende toch nog de volle winst binnengehaald. 

De strijd in Venray zal zeker een boeiende gaan worden met voor elke team maar één doel en dat is winnen gezien de positie op de ranglijst.

Natuurlijk zullen er weer een groot aantal supporters aanwezig zijn om onze mannen te steunen. Deze steun in de rug is nooit weg en onmisbaar.

Succes!

 

Selectie:

1 John Tissen, 2 Tom Zanders, 3 Bart Spreeuwenberg, 4 Will Spreeuwenberg, 5 Bart Zanders, 6 Frank Peeters, 7 Rob Zanders, 8 Daan Hendriks, 9 Jeffrey Spee, 10 Daan Verlijsdonk, 11 Willem Heijnen, 12 Kevin van Asten, 14 Michiel Hanssen, 15 Joost van Rensch, 16 Chris Jakobs, 17 Stan Spee, 18 Bram Rubie, 19 Sjors Witt, 20 Denny Bongers.

Bijeenkomst 12.45 uur de Lange.