Facebook

 
 

Wittenhorst wint weer eens in Overloon

Wittenhorst wint weer eens in Overloon

Wittenhorst had de taak om in Overloon weer eens een zege te behalen. Tegen de lastige ploeg van SSS'18 was de balans de laatste seizoenen in het voordeel van de Brabanders. Vanaf het begin leek Wittenhorst geen moeilijk karwei tegemoet te gaan. Normaal geven de geel-zwarten van katoen, ditmaal gaven ze niet veel thuis. In de eerste minuut leek Michiel Hanssen de score te openen, maar de doelman redde. In de 20e min. kon Michiel wel het scorebord in werking laten zetten. Uit een corner van Denny Bongers kopte hij fraai binnen, 0-1. Dit was tevens de ruststand. 

Na de pauze zakte Wittenhorst finaal door de mand. SSS'18 had geleerd van de slapte van het eerste bedrijf en kwam met veel meer inzet binnen de lijnen en als Wittenhorst maar moeilijk hierop kon reageren kon de thuisclub de gelijke stand makkelijk produceren. Met goede mogelijkheden van een aantal spelers bleef dit toch achterwege. 

Wittenhorst kreeg ook wel kansen, maar de bezieling ontbrak volledig. Toen vlak voor het einde de doelman een slippertje maakte kon Chris Jakobs makkelijk de eindstand van 2-0 laten aantekenen. Een zege die tot stand kwam na een bar slechte wedstrijd. Maar de winst telt en dat is het meest positieve.

 

Uitslagen selectieteams

Wittenhorst 2 moest onderhand weer de volle winst kunnen pakken, gezien de situatie op de ranglijst. Tegen lantaarndrager de mogelijkheid om dit te bewerkstelligen. Het werd inderdaad een zege. Door doelpunten van Bram Rubie (2x) en Leon Cuppen kn een 1-3 zege behaald worden. Nu dit schaap over de dam is volgen er meer punten.

 

Vrouwen 1 speelde in het Zuid-Limburgse Keer een wedstrijd om een plaats in de middenmoot. Helaas werd het een 4-1 nederlaag. Dames niet de moed verliezen.