Facebook

 
 

Voorbeschouwing Someren-Wittenhorst

Voorbeschouwing Someren-Wittenhorst

Beste supporters, 

Na de 1-0 overwinning op Deurne afgelopen week, staan we in 2017 op 15 punten uit 6 wedstrijden. Alleen Susteren doet het beter met 18 uit 6. Het gaat lekker en die lijn moeten we doortrekken naar de komende wedstrijden. Als dat lukt kan het nog een mooi einde van het seizoen worden.  

Komend weekend reizen we af naar Someren. Deze ploeg staat momenteel op de 10e plaats en zal dus nog een aantal punten bij elkaar moeten sprokkelen om nacompetitie te ontlopen. Afgelopen weekend hielden ze koploper Meerssen nog op een 1-1 gelijkspel, wat betekent dat het een geduchte tegenstander is die we niet mogen onderschatten. Zeker niet gezien de einduitslag in de eerste competitiehelft. Een wedstrijd die met geen pen te beschrijven was, eindigde na een comfortabele 3-0 voorsprong voor Wittenhorst in een 3-3 gelijkspel.   

We gaan er vol voor komend weekend, maar dat kan niet zonder jullie supporters. Kom dus allemaal naar Sportpark de Potacker, gelegen aan de Potackerweg 21 te Someren! 

Tom Zanders

 

Selectie: 

1 John Tissen, 2 Tom Zanders, 3 Bart Spreeuwenberg, 4 Will Spreeuwenberg, 5 Bart Zanders, 6 Frank Peeters, 7 Rob Zanders, 8 Daan Hendriks, 9 Jeffrey Spee, 10 Daan Verlijsdonk, 11 Willem Heijnen, 12 Kevin van Asten, 14 Michiel Hanssen, 15 Joost van Rensch, 16 Chris Jakobs, 17 Stan Spee, 18 Bram Rubie, 19 Sjors Witt, 20 Denny Bongers.  

Bijeenkomst:12.15 uur de Lange.

Vertrek bus bij ING om 12.45 uur.