Facebook

 
 

Vacatures Wittenhorst 1 en 2

Vacatures Wittenhorst 1 en 2

Voor het komende seizoen 2017-2018 hebben we bij de selectie senioren nog een aantal vacatures. Graag zouden we die spoedig willen invullen zodat de spelers en staf zich goed kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen.

 

WITTENHORST Heren 1:

Voor Wittenhorst Heren 1 hebben we in de persoon van Ales Jurcik een nieuwe trainer aangetrokken.

Huub Seuren en Peter Emonts zullen elftalleiders blijven.

Omdat Davy Beerens en Lei van den Bekerom afscheid gaan nemen, zoeken we voor het nieuwe seizoen nog een ASSISTENT TRAINER  en een ASSISTENT SCHEIDSRECHTER (grensrechter) voor Wittenhorst 1. Beide functies zijn volwaardige leden van de teamstaf.

 

WITTENHORST Heren 2:

Wittenhorst 2 is een opleidingsteam en voetbalt in de 1e klasse reserve elftallen. Het streven van Wittenhorst 2 is om in een mix van ervaren spelers en jonge spelers uit de eigen jeugdopleiding, op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. Daarbij is de individuele ontwikkeling van de jonge talenten uiteindelijk het belangrijkste doel. Zo willen we de doorstroming van talent uit eigen jeugd naar de selectie senioren zo kansrijk mogelijk maken. 

Voor Wittenhorst Heren 2 hebben we inmiddels een nieuwe trainer aangesteld: Roeland van Oudenhoven. 

Paul den Brok zal als ervaren elftalleider bij dit talentvolle en ambitieuze team blijven. Peter Cuenen gaat na een lange carrière als elftalbegeleider en grensrechter stoppen. We zijn dan ook op zoek naar nog een ELFTALLEIDER die samen met spelers, technische en medische staf een aantrekkelijke sfeer kan creëren waarin de jonge talenten zich goed kunnen ontwikkelen bij de senioren.

Daarnaast zijn we voor Wittenhorst 2 nog steeds op zoek naar een ASSISTENT SCHEIDSRECHTER (grensrechter). Deze functie is een volwaardig lid van de teamstaf.

De functie van elftalleider staat los van de functie assistent scheidsrechter, dit is nadrukkelijk geen combinatiefunctie.

 

Wanneer je interesse of vragen hebt over de functie, of je kent iemand die mogelijk interesse heeft, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Theo Coenen, coördinator Selectie Senioren Wittenhorst (of evt. Ron Verhaagh). Wittenhorst is je zeer erkentelijk!

 

Theo Coenen

06-25391874

theyvon@ziggo.nl

 

Ron Verhaagh

06-51097985

ronverhaagh@rksv-wittenhorst.nl

 

Namens het Bestuur

Marcel Kuijpers

Ron Verhaagh