Facebook

 
 

Wittenhorst laat zich verrassen - 4-4

Wittenhorst laat zich verrassen - 4-4

In een doelpuntrijke wedstrijd kon Wittenhorst in de slotfase toch nog de gelijkmaker laten aantekenen. Net zoals in de heenwedstrijd liet Wittenhorst zich in de openingsfase verrassen. De.secondewijzer was net 1x rond geweest toen het scorebord 0-1 aangaf. Oud-Wittenhorstspeler Marc van Rens mocht wel heel makkelijk aanleggen. Heel snel was het weer gelijk. Denny Bongers maakte het keurig af met een mooie actie, 1-1. Het foutenfestival ging gewoon door. In de 16e min. verprutste Volharding nog een penalty. Sjors Witt stopte deze pingel. Het mocht niet baten, want wederom mocht een speler van Volharding makkelijk uithalen, 1-2. 

Nog voor de rust kwam Wittenhorst fraai terug. Met twee treffers (Rob Zanders 2x) mocht het de kleedkamers op gaan zoeken (3-2).

Na de pauze ging het peil niet omhoog. Wittenhorst kon maar heel moeilijk in het spel komen. Toen de Brabanders de gelijkmaker uit een vrije trap scoorden en even later zelfs op voorsprong kwamen probeerde Wittenhorst het verlies te omzeilen. Via een curieuze goal kwamen de oranjemannen toch op een 4-4 gelijkspel. In de slotfase kon het offensiefje niet omgezet worden in een doelpunt. Denny Bongers trof nog de paal. Wittenhorst kon deze zondag niks afdwingen en daarom is dit resultaat de enige juiste.