Facebook

 
 

Voorbeschouwing Geldrop-Wittenhorst

Voorbeschouwing Geldrop-Wittenhorst

Beste  sportvrienden,

Na het dure puntverlies afgelopen zondag tegen Volharding, staat dit weekend de volgende wedstrijd om het programma en wel tegen Geldrop. Geldrop is op dit moment de ploeg die aan de leiding gaat in de strijd om de derde periodetitel met 15 punten.

Meerssen en Wittenhorst volgen Geldrop op de voet met 14 punten. Bij winst op Geldrop zullen wij aan de leiding gaan in de strijd om de 3de periodetitel. Hier zullen we dan ook alles aan gaan doen als team.

We hopen natuurlijk dat er ook weer veel supporters mee zullen komen om ons aan te moedigen deze middag.

Er zal om 14:30 afgetrapt gaan worden op Sportpark de Kievit in Geldrop. Om de supporters zo gemakkelijk mogelijk de weg te laten vinden en ons naar de overwinning te schreeuwen, hieronder de gegevens van het sportpark in Geldrop:

Sportpark:Sportpark De Kievit

Adres:Kervel 6

Postcode:5667KN

Plaats:Geldrop.

 

Tot aanstaande zondag!

Met sportieve groet, 

Joost van Rensch


Selectie:  

1 John Tissen, 2 Tom Zanders, 3 Bart Spreeuwenberg, 4 Will Spreeuwenberg, 5 Bart Zanders, 6 Frank Peeters, 7 Rob Zanders, 8 Daan Hendriks, 9 Jeffrey Spee, 10 Daan Verlijsdonk, 11 Willem Heijnen, 12 Kevin van Asten, 14 Michiel Hanssen, 15 Joost van Rensch, 16 Chris Jakobs, 17 Stan Spee, 18 Bram Rubie, 19 Sjors Witt, 20 Denny Bongers.   

Bijeenkomst:12.00 de Lange.

Vertrek bus 12.30 uur Gemeentehuis.