Facebook

 
 

Vacatures selectieteams Wittenhorst-jeugd

Vacatures selectieteams Wittenhorst-jeugd

Voor ons selectieteam JO15-1 zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainer die deze spelers graag wil helpen in hun verdere voetbalontwikkeling.

De JO15-1 zal aankomend seizoen voor het tweede jaar op rij uitkomen in de 3e divisie. 

Het minimaal vereiste diploma is TC-3 (Trainer-coach III). Stagiaires voor de opleiding TC-3 jeugd zijn ook welkom. Wittenhorst is een erkend leerbedrijf waar veel jeugdtrainers zich in de afgelopen jaren op een positieve manier hebben weten te ontwikkelen.

Het is in de tegenwoordige tijd steeds belangrijker dat een trainer zich kan inleven in de denk- en leefwereld van de huidige generatie. Daarnaast is het belangrijk dat de trainer/coach goede communicatieve en contactuele eigenschappen bezit.

Indien je interesse hebt in één van bovenstaande vacatures, kun je een motivatiebrief sturen naar Hoofd Jeugdopleiding Richard Kleuskens (richardkleuskens@rksv-wittenhorst.nl).

Ook zoeken wij nog een teamleider en/of vlagger voor Wittenhorst JO14-1. Dit team speelt aankomend seizoen in Hoofdklasse 1 in regio zuid I en II. Interesse? Je kunt mailen naar: dannyvdberghe@rksv-wittenhorst.nl