Facebook

 
 

Dominique Janssen ongeslagen met Arsenal Ladies!

Dominique Janssen ongeslagen met Arsenal Ladies!

In de afgelopen weken hebben verschillende Engelse vrouwenteams de zogenoemde Spring Series afgewerkt, een half seizoen waarin de beste clubs uit de FA Women's Super League 2016 aan deelnamen.

Het Arsenal Ladies van Dominique Janssen nam ook deel aan deze competitie en deed dit zeer verdienstelijk: Van de 8 wedstrijden werden er 5 gewonnen en 3 gelijkgespeeld. Hiermee bleven zij als enige ploeg ongeslagen! Op de slotdag wist Chelsea Ladies de titel in de wacht te slepen, met één punt voorsprong op Arsenal.

Dominique heeft in 7 van de 8 wedstrijden meegedaan en begon deze wedstrijden allemaal in de basis. Naast Dominique spelen er ook de Nederlandse Sari van Veenendaal en Daniëlle van de Donk. Binnenkort sluit ook Vivianne Miedema aan, wat het totaal aan Nederlandse voetbalsters bij Arsenal op vier brengt.

RKsv Wittenhorst wenst Dominique van harte gefeliciteerd met dit knappe resultaat en wenst haar alvast veel succes op het Europees Kampioenschap voor vrouwen later deze zomer. We houden haar in de gaten!