Facebook

 
 

Competitie-indeling jeugdteams op divisieniveau bekend

Competitie-indeling jeugdteams op divisieniveau bekend

Wittenhorst JO13-1, JO15-1 en JO17-1 weten waar ze aan toe zijn. Alle drie de ploegen zijn door de KNVB op divisieniveau geplaatst en hebben een uitdagend seizoen in het vooruitzicht.

Wittenhorst JO13-1, dat ook dit seizoen wordt getraind door Willem-Jan van Rens, mag het o.a. gaan opnemen tegen VVV-Venlo JO12-1 (JO13-2). Zij zijn samen ingedeeld in een 3e divisiecompetitie voor teams onder de 13 jaar. De competitie bevat in totaal twaalf teams, met o.a. ook SV Budel, FC Geleen Zuid en Bekkerveld. Al met al lijkt het een seizoen te gaan worden met leuke en uitdagende krachtmetingen.

Wittenhorst JO15-1, waar de functie van trainer/coach nog vacature is, speelt ook dit seizoen op derde divisie niveau. Zij gaan o.a. leuke streekderby’s spelen tegen Venlosche Boys en Volharding. Daarnaast staan er pittige krakers op de rol tegen o.a. FC Eindhoven en Brabantia JO15-1. De ploeg die afgelopen seizoen ongeslagen kampioen werd in de JO14-1 groep, zal dus flink aan de bak moeten om weer hoge ogen te kunnen gaan gooien.

Wittenhorst JO17-1 staat dit seizoen onder leiding van Kevin van den Berg. Door het kampioenschap in de Hoofdklasse afgelopen seizoen, staat de uitdaging te wachten die de 4e divisie heet. In deze competitie doen in totaal 13 teams mee die zullen gaan strijden om promotie naar de 3e divisie. Veel teams zullen bekend zijn van de afgelopen jaren, zoals Brabantia, Scharn, Unitas en Wodan. Nieuwe tegenstanders zijn teams als Blauw Geel’38/Jumbo, Emplina en CTO Eindhoven JO17-1. Ook deze competitie beloofd een pittige, spannende strijd te gaan worden.

Zeer binnenkort zullen ook de overige selectieteams hun indelingen horen. We houden jullie op de hoogte!