Facebook

 
 

Wittenhorst jeugd maakt zich op voor de Hoofdklasse!

Wittenhorst jeugd maakt zich op voor de Hoofdklasse!

Nadat eerder al de indeling van de ploegen op divisie niveau bekend werd gemaakt, is nu ook voor alle overige ploegen duidelijk waar ze aankomend seizoen aan toe zijn. Zowel de JO19-1, JO14-1, JO12-1 en de JO11-1 worden ingedeeld op Hoofdklasse niveau.

De JO19-1, ook aankomend seizoen onder leiding van Marcel Rooijmans, is ingedeeld in de Hoofdklasse J. Met tegenstanders als Weltania/Bekkerveld, SV Meerssen, BSV Limburgia en Sportclub Irene, beloofd het weer een uitdagend seizoen te worden. Enkele jongens maken deze zomer de overstap naar de senioren, waar andere jongens vanuit de O17 doorschuiven. Met een deels nieuw te bouwen ploeg valt er weer veel te winnen.

Wittenhorst JO14-1 staat aankomend seizoen onder leiding van Peter Rijs. Peter is afkomstig van Sparta ’18. Om de weerstaand voor deze leeftijdsgroep te verhogen, zijn de mannen ingedeeld op Hoofdklasse niveau. In de Hoofdklasse 1 gaan zij het opnemen tegen een mix van Zuid I en Zuid II ploegen. Ploegen als Gemert, JVC Cuijk en UNA speelden afgelopen seizoen in 2e divisie. Daarnaast staat er weer de kraker tegen SV Venray op de rol. Het betreft een halve competitie.

De competitie van Wittenhorst JO12-1 is vergelijkbaar. Ook de ploeg van Jan Beijers is ingedeeld in Hoofdklasse 1 en komt ploegen tegen als Gemert, JVC Cuijk en SV Venray. Ook dit betreft een halve competitie. Het beloofd alvast een spannende competitie te worden waar de verschillen wel eens heel klein kunnen zijn!

Tenslotte is ook Wittenhorst JO11-1 ingedeeld op Hoofdklasse niveau. In deze 9 tegen 9 competitie is de ploeg ingedeeld in Hoofdklasse 3. Met tegenstanders als SV Venray, SSS’18, ZSV en Deurne staan er leuke derby’s op de rol.