Facebook

 
 

Ontwikkelingen kader Wittenhorst selectie

Ontwikkelingen kader Wittenhorst selectie

Hiermee willen wij bekend maken dat we de volgende vacatures in de Wittenhorst selectie hebben ingevuld.

Chris Jakobs en Theo Coenen zullen samen als assistent-trainer worden toegevoegd aan de staf van Wittenhorst 1. Beiden hebben hun eigen competenties, eigenschappen en ervaring om onze nieuwe hoofdtrainer Ales Jurcik te ondersteunen en vullen elkaar daarbij goed aan. Daarnaast zullen zij op regelmatige basis de nieuwe trainer van Wittenhorst 2, Roeland van Oudenhoven, bij de trainingen assisteren.

Verder hebben we in de persoon van Marcel van Kuijck, naast Paul den Brok een nieuwe leider/grensrechter voor Wittenhorst 2 gevonden. Marcel is een goede bekende bij Wittenhorst en heeft veel ervaring als voetballer bij Wittenhorst 1 en Melderslo 1. Deze ervaring kan hij samen met zijn senioriteit en initiatief goed gebruiken bij het begeleiden van de trainer en spelersgroep van Wittenhorst 2.

Wij wensen Chris, Theo en Marcel heel veel succes en plezier in het komende voetbalseizoen.     

Door bovenstaande benoemingen hebben we in de Wittenhorst selectie alleen nog een vacature grensrechter voor Wittenhorst 1. Wie kan en wil de Wittenhorst 1 staf completeren door deze functie in te vullen?

Reacties kunnen gericht worden aan:

Marcel Kuijpers (marcelkuijpers@rksv-wittenhorst.nl) of Ron Verhaagh (ronverhaagh@rksv-wittenhorst.nl, beiden bestuursleden Technische Zaken.

Namens het Bestuur

Marcel Kuijpers

Ron Verhaagh