Facebook

 
 

Pulse Miniorentoernooi en Koelie Cup bij Wittenhorst

Pulse Miniorentoernooi en Koelie Cup bij Wittenhorst

Op zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus vinden het Pulse Miniorentoernooi en de Koelie Cup plaats op Sportpark Ter Horst. Het Pulse Miniorentoernooi is inmiddels een bekend concept, de Koelie Cup, voortkomend uit de samenwerking tussen RKSV Wittenhorst en nieuwbakken eredivisionist VVV-Venlo, vindt dit jaar voor het eerst plaats op het Horster sportpark.

Pulse Miniorentoernooi

Op zaterdag 19 augustus vindt op Sportpark Ter Horst wederom het Pulse Miniorentoernooi plaats. Tijdens dit toernooi strijden JO11-teams van diverse BVO's samen met een team van talenten uit Horst aan de Maas om de titel. Zoals ieder jaar is het toernooi ook deze editie weer sterk bezet. Zo weet de jeugd van Eredivisieploegen uit Nederland (o.a. PSV, Feyenoord en VVV-Venlo) de weg naar Horst dit jaar wederom te vinden, maar zijn er zoals ieder jaar ook buitenlandse teams van de partij. Verheugt u zich op de talenten van onder andere Club Brugge, Borussia Mönchengladbach en Schalke'04. Naast competitiviteit staat ook sportiviteit hoog in het vaandel. Zo wordt er tijdens deze dag ook gestreden om de door VVV-Venlo in het leven geroepen Jeu Sprengers-award. Dit is een award voor de meest sportieve ploeg van het toernooi.

Koelie Cup

Ook op zondag is er weer volop vertier op Sportpark Ter Horst. RKSV Wittenhorst heeft dit jaar samen met VVV-Venlo de handen ineen geslagen om de Koelie Cup te organiseren. Zestien JO9-teams uit de regio Noord- en Midden-Limburg zullen op zondag 20 augustus op Sportpark Ter Horst strijden om de cup vernoemd naar de mascotte van VVV-Venlo.

Beide toernooien vangen om 09.30 uur aan. Schroom niet en kom de talenten van vandaag, maar de toppers van morgen, aanschouwen in Horst!

Het programmaboekje kun je openen via onderstaande link:

Toernooiboekje_Pulse_toernooi_2017.pdf