Facebook

 
 

Wittenhorst jeugdspelers geselecteerd voor TOP toernooien!

Wittenhorst jeugdspelers geselecteerd voor TOP toernooien!

De veel geprezen Wittenhorst jeugdopleiding levert weer flink wat talenten af bij internationale toptoernooien de komende weken.

Wittenhorst JO13-1 spelers Victor Peeters, Siem Jenniskens en Kayael van Rengs zijn geselecteerd voor het regioteam dat deelneemt aan het MVC TOP O12 toernooi. Dit team is samengesteld uit de regio Peel & Maas, Horst aan de Maas en de gemeente Venlo.

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 vindt alweer voor de 12ekeer het MIRU&HJS MVC TOP O12 Toernooi plaats in Maasbree. De organisatie heeft het wederom voor elkaar gekregen om zowel de nationale als internationale top naar Maasbree te halen. Naast landskampioen Feyenoord zullen Ajax, FC Twente, AZ en VVV deelnemen aan dit toernooi.

Vanuit het buitenland zijn de meest aansprekende namen Chelsea FC en Borussia Dortmund, maar met o.a. KRC Genk, Aberdeen FC, Borussia Mönchengladbach en Bayer’04 Leverkusen heeft de organisatie wederom een top deelnemersveld gecreëerd. Klik hier voor het programma van het regioteam. Klik hier voor de toernooiposter met deelnemers en starttijden. 

Op zaterdag 9 en zondag 10 september vindt het jaarlijkse Top-D toernooi plaats op de velden van GFC'33 in Grubbenvorst. Namens RKsv Wittenhorst zijn JO14-1 spelers Jens van Kempen, Tom Driessen, Jens Camps en Omar Katolo geselecteerd om aan dit toernooi deel te nemen. Met het regioteam zullen zij het o.a. op gaan nemen tegen FC Twente, VVV-Venlo, Schalke ’04 en KV Mechelen.

Het Top-D toernooi van de afgelopen jaren werd gekenmerkt door een kwalitatief hoogstaand internationaal deelnemersveld. Daarnaast is het Top-D toernooi van GFC’33 als onderdeel van de partnertoernooien VVV-Venlo door TopSport Limburg gekwalificeerd als ‘TopEvent Youth’.

RKsv Wittenhorst wenst Jens, Tom, Jens, Omar, Victor, Siem en Kayeal veel succes, plezier en sportiviteit toe op deze internationale toernooien!