Facebook

 
 

Clinic 4-Skills Soccer Academy gaat 7 sept. niet door

Clinic 4-Skills Soccer Academy gaat 7 sept. niet door

 

De opleidingsavond voor de JO8-JO9 van donderdag 7 september gaat niet door! Lees verdere informatie wel voor toekomstige clinics.

 

4-Skills Soccer Academy trapt nieuwe seizoen af met pupillenopleiding voor trainers en leiders

Net als voorgaande seizoenen gaat 4-Skills met de trainers en leiders van de pupillenafdeling aan de slag om de benodigde vaardigheden bij te brengen. In naam van de technische commissie nodig ik jullie van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen.

Voor de JO8 – JO9 categorie zullen voornamelijk de basisprincipes van deze leeftijdsgroep aan de orde komen. Naast voetbaltechnische zaken zal het opvoedkundige en begeleidende stuk voor deze groep zeker niet vergeten worden.

Voor de JO11 – JO12 en JO13 zal naast enkele basisprincipes vooral voortborduurt worden op de opgedane kennis van voorgaande jaren. Het is echter geen enkel probleem als je de vorige editie gemist hebt om aansluiting te vinden.

 Naast een theoretisch deel zal de enthousiaste cursusleider Arnoud Jonker jullie meenemen naar het veld waar jullie zelf de opgedane kennis toe zullen gaan passen.

Jullie worden dan ook geacht om in trainingskledij aanwezig te zijn op deze avond.

Voor enkele van jullie zal er bepaalde stof behandeld worden die je niet voor de eerste keer hoort of ziet.

Maar onder het motto “Übung macht Meister” kunnen jullie eigen ervaringen zeker ook stimulerend zijn voor de nieuwelingen.

De opleidingsavond voor de JO11 – JO12 en JO13 staat gepland op woensdag 13 september, aanvang 18.30 uur! (dit wijkt voor de JO12 en JO13 af van de verkregen informatie tijdens de informatie avond van 28 augustus jl.)

Zoals jullie zullen zien staan de aanvangstijden voor de meeste gepland op jullie reguliere trainingsavond. Hier is bewust voor gekozen omdat wij het belangrijk vinden dat elke trainer en leider op deze avond aanwezig kan zijn om vervolgens een enthousiaste start te maken voor het nieuwe seizoen. De trainingsavond voor jullie team komt dan ook te vervallen (informeer jullie jongens en meisjes tijdig s.v.p.).
 

Om een juiste inventarisatie te maken voor deze avonden vraag ik om via de mail even te laten weten of je wel of niet aanwezig bent, met vermelding van je team.

Graag vóór 8 september jullie reactie naar Hoofd Opleiding Alex Grubben: alexgrubben@rksv-wittenhorst.nl