Facebook

 
 

Wittenhorst zonder vernuft naar zege

Wittenhorst zonder vernuft naar zege

De supporters keken met belangstelling uit naar de verrichtingen van het standaardrteam van Wittenhorst. Reden om positief naar de verrichtingen te kijken waren er zeker. Immers de uitslagen en het spel in de oefenpartijen waren dan ook hoopvol. 

Trainer Jurcik kon echter niet met de sterkste opstelling aantreden. Een aantal spelers moesten met een blessure aan de kant blijven. Wittenhorst nam vanaf het begin het initiatief, maar de juiste eindpass ontbrak wel eens. In de 27e min. kon Rob Zanders de 1-0 op het scorebord brengen. Uit een mooie voorzet van Lars Blenckers  schoot Rob feilloos de bal in de bovenhoek. In deze fase kwam Centrum Boys maar moeilijk in het spel voor. Aan de andere kant verzuimde Wittenhorst de trekker over te halen.

Na de pauze ging het spel er niet op vooruit. Het tempo was veel te laag. Het was dan ook niet zo vreemd dat de gasten plots de gelijkmaker konden produceren. De gevaarlijke Kotbani lepelde de bal op een onmogelijke hoek snoeihard achter doelman Sjors Witt. Wittenhorst was nu weer genoodzaakt om het doel met nog meer bezieling op te zoeken. Er vielen een groot aantal mogelijkheden te noteren, maar het verlossende schot bleef uit. Centrum Boys kon het achterin niet meer bolwerken, een voorzet vanaf de rechterkant bleef niet zonder gevolg. De bal werd pardoes in het eigen doel gewerkt, 2-1. Wittenhorst koesterde de verdiende zege. Over het peil kon men overigens vraagtekens zetten. De zege telt en dat is ook wel belangrijk.

Wittenhorst:

Witt, Tom Zanders, Bart Zanders,  Hattu,  Bongers ( 77. Spee), Verlijsdonk, Daniels, Hanssen, Heijnen, (60. Derks), Blenckers, Rob Zanders.