Facebook

 
 

Huldiging Dominique Janssen

Huldiging Dominique Janssen

Iedereen is er inmiddels al bijna aan gewend dat het Nederlands vrouwenteam Europees Kampioen is geworden en een belangrijke rol speelt in het internationale voetbal. Dan wil je natuurlijk alles op alles zetten om, net op andere plaatsen in Nederland, je eigen heldin te feliciteren.

Uiteindelijk hebben we, ondanks de drukke agenda van Dominique, toch een mooi moment gevonden om een huldiging te organiseren. Na de huldiging van de Oranje Leeuwinnen in Utrecht is Dominique vrijwel meteen naar de Verenigde Staten vertrokken en daarna is ze meteen terug naar Londen gegaan om met de Arsenal Ladies weer volop in training te gaan voor de competitie. Gelukkig heeft zij, omdat ze zich nu weer bij de Oranje Leeuwinnen voegt voor de oefenwedstrijd in en tegen Denemarken, a.s. zondag 10 september, tijd om in haar eigen Horst aan de Maas met ons toch nog even terug te kijken op het prachtige Europese kampioenschap.

Dominique zal a.s. zondag 10 september vanaf 13.15 uur aanwezig zijn op Sportpark Ter Horst bij RKsv Wittenhorst. Zij zal dan eerst de pers te woord staan, waarna er, vanaf ca. 13.30 uur in de kantine volop gelegenheid is om Dominique te feliciteren.