Facebook

 
 

Nieuwe hoofdsponsors voor jeugdafdeling Wittenhorst

Nieuwe hoofdsponsors voor jeugdafdeling Wittenhorst

Sinds enkele weken prijken de logo’s van de nieuwe hoofdsponsors op de tenues van onze jeugdspelers. Met ingang van dit seizoen zullen de namen van ARCO en ACB Transportbanden & Onderdelen wekelijks te bewonderen zijn op Sportpark Ter Horst en op de voetbalvelden in de regio. Zo spelen de selectieteams van de jongste jeugdteams in tenues van ACB en de oudere jeugdteams in tenues van ARCO. Wittenhorst is erg verheugd met deze mooie sponsordeal en wil nogmaals haar dank uitspreken richting ARCO en ACB. Hiermee is een belangrijke basis gelegd voor sportieve successen op de lange termijn.

Ralph Wijnands (directeur ARCO  en ACB Transportbanden & Onderdelen): “We sponsoren graag initiatieven die stimulerend zijn voor jeugd, sport, gezondheid en welzijn. Dit maakt integraal deel uit van de manier waarop wij ondernemen. Het sponsoren van de jeugd van RKsv Wittenhorst past daar heel goed bij”.  

“Het geeft een fantastisch gevoel als je in het weekend op het sportpark van Wittenhorst rond loopt en je ziet al die jeugdspelers plezier maken met het logo van ARCO en ACB op hun shirt. We zijn dan ook trots dat we door middel van deze sponsoring ons steentje kunnen bijdragen,” aldus Wijnands.

Wittenhorst_JO11-1_Mierlo_Hout_JO11-1_015.JPG

Waar ACB in het verleden ook al (samen met Pulse en Limgroup) actief was als jeugdsponsor, wordt ARCO daar nu als belangrijke partner aan toegevoegd. Gezamenlijk nemen zij het hoofdsponsorschap van de jeugdafdeling op zich voor de komende vier jaar.

ARCO Solutions  en ACB Transportbanden & Onderdelen zijn onderdeel van de ACB Group. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de websites van onze nieuwe trotse hoofdsponsors: www.arco-solutions.nl en www.acb-transportbanden.nl