Facebook

 
 

Verslag selectieteams zaterdag 28 oktober 2017

Verslag selectieteams zaterdag 28 oktober 2017

Het Wittenhorst JO19-1 van Marcel Rooijmans  en William Lensen heeft een reuzensprong gemaakt op de ranglijst door op bezoek bij IVO JO19-1 met 0-4 te winnen. De Horster doelpunten kwamen op naam van Bas van der Sterren, Giel Beurkens, Luc van Kuijck en Jeffrey Cuppen. De mannen vinden zich na vijf wedstrijden met acht punten terug op een vierde plek. Volgende week komt nummer zes Merelfeldia op bezoek.

De mannen van WIttenhorst JO17-1 vochten voor wat ze waard zijn, maar kwamen op het hoofdveld te kort tegen het Brabantse Emplina. De ploeg uit Den Bosch was met 2-4 te sterk. De Horster doelpunten kwamen op naam van Mohammad Al Imam en Sangay Tamang, beide op aangeven van Niek van der Sterren. De ploeg van Kevin van den Berg staat op een negende plek en gaat volgende week op bezoek bij nummer vijf Brabantia, dat al dertien tegendoelpunten moest incasseren.

Wittenhorst JO15-1 blijft goed meedraaien in de top van de derde divisie. De ploeg van Richard Kleuskens en Peter Christiaens won op bezoek bij het stugge Brabantia JO15-1 met 0-2 door treffers van Sonny v.d. Heijden en Michel Hegger. Door de vierde competitiezege op een rij staat men samen met komende tegenstander Volharding en Mierlo Hout op een derde plek. Goed bezig mannen!

De mannen van Wittenhorst JO14-1 hebben na het puntverlies tegen Emplina de draad weer opgepakt: op bezoek bij het stugge Gemert werd er terecht met 1-3 gewonnen. Na een 0-1 achterstand wist Stef Vervuurt vlak voor rust de gelijkmaker aan te tekenen. Meteen na rust scoorde Jesse Verrijth de 1-2, Omar Katolo tekende voor het slotakkoord. Door deze zege vindt de ploeg van Peter Rijs zich terug op een gedeelde derde plek. Volgende week wacht in Horst de clash met Venray JO14-1.

Het Wittenhorst JO13-1 van Willem-Jan van Rens en Dirk Scheres draait op volle toeren: in een thuiswedstrijd tegen Bruheze werd de tegenstander op een 7-0 nederlaag getrakteerd. Zowel Kayael van Rengs als Jovanny Awad scoorde een hattrick, de afsluiter werd verzorgd door Gijs Christiaens. De trots koploper in de derde divisie gaat aankomende week op bezoek bij nummer vier Unitas ’59.

Wittenhorst JO12-1 verloor na een knappe eerste helft uiteindelijk met 0-7 van topper sv TOP Oss. De Brabanders liepen in de tweede helft uit naar een grote overwinning. Volgende week gaan de dames en heren op bezoek bij Gemert JO12-1, dat op een zevende plek staat. Het belooft een spannend duel te worden. Hard gewerkt kanjers, die overwinning komt wel!