Facebook

 
 

Voorbeschouwing Wittenhorst-FC Hoensbroek zondag 5 november

Voorbeschouwing Wittenhorst-FC Hoensbroek zondag 5 november

Beste sportvrienden, 

Na een zwaarbevochten wedstrijd afgelopen weekend tegen SV Deurne, dat eindigde in een 1-1 gelijkspel, staat komende zondag het duel met FC Hoensbroek op het programma. 

De wedstrijd in Deurne verliep niet helemaal zoals gehoopt. Over de hele wedstrijd gezien heeft het team uit Deurne de overhand gehad. Ons veldspel was evenals de twee voorafgaande wedstrijden erg matig. Toch hebben we als team verdedigend goed stand gehouden en in de laatste fase van de wedstrijd laten zien dat we veerkracht kunnen tonen met enorme kansen op een overwinning als gevolg. Ondanks het groot aantal gemiste kansen in de eindfase, mogen we achteraf tevreden zijn met de einduitslag. 

Met nu elf punten uit zes wedstrijden staan we gedeeld op de derde plaats in de 1e klasse D. De competitiestand laat duidelijk zien dat elke ploeg aan elkaar gewaagd is. Dit zal ook komend weekend zo zijn.  

FC Hoensbroek, de promovendus uit de 2e klasse G, zal er alles aan doen om te stijgen op de ranglijst. Met vier punten uit zes wedstrijden staat de club uit het zuiden momenteel op de voorlaatste plaats in de 1e klasse D. Komende wedstrijd zal dus ook voor deze ploeg een belangrijke zijn. 

Wat gaat het aanstaande zondag worden? We zijn weer toe aan een overwinning en zullen er alles aan doen om er een aangename wedstrijd van te maken.

Ik heb er vertrouwen in dat we de sterke eindfase tegen SV Deurne kunnen doorzetten naar zondag met drie punten als eindresultaat. Het zou tevens mooi zijn om voor de eerste keer dit seizoen een clean sheet te realiseren. 

Kom daarom aanstaande zondag om 14.30 uur naar het mooie Sportpark Ter Horst om samen de winst te pakken. Tot zondag! 

Stevie Hattu


Selectie:

1 Sjors Witt, 2 Tom Zanders, 3. Bart Spreeuwenberg, 5. Kevin van Asten, 6. Frank Peeters, 7. Rob Zanders, 8. Daan Hendriks, 9. Marco Daniëls, 10. Daan Verlijsdonk, 11. Willem Heijnen, 12. Stevie Hattu, 13. Bart Zanders, 14. Michiel Hanssen, 16. Stan Spee, 17. Dennie Bongers, 18. Thom Derks, 19. John Tissen, 20. Lars Blenckers.

Bijeenkomst 13.15 uur.