Facebook

 
 

Voorbeschouwing vv Schaesberg-Wittenhorst zondag 19 november

Voorbeschouwing vv Schaesberg-Wittenhorst zondag 19 november

 Beste sportvrienden, 

Na een klinkende 6-0 overwinning vorige wedstrijd tegen FC Hoensbroek, staat nu de wedstrijd tegen vv Schaesberg uit op het programma. Een heuse ontknoping staat ons te wachten aankomend weekend. 

De wedstrijd tegen Hoensbroek leverden voor de supporters een mooie middag op. Zo werden mooie doelpunten afgewisseld met even zo mooie aanvallen. Het enige minpuntje tijdens deze wedstrijd was dan ook dat de score niet nog hoger uitviel. Maar gezien de resultaten van de weken hiervoor was dit een zeer welkome overwinning. 

Met veertien punten uit zeven wedstrijden staan we momenteel op de tweede plaats in zowel de normale als de 1e perioderangeschikking van de 1e klasse D. De nummer 1, Geldrop gaat komend weekend op bezoek bij ZSV uit Zeilberg. Bij een overwinning van onze oranjehemden bestaat de kans dat we op de laatste speeldag aan de haal gaan met de 1e periode. 

VV Schaesberg is voor het tweede jaar op rij actief in de eerste klasse en ook vorig jaar is men Wittenhorst twee keer eerder tegen gekomen. En met fortuin, vv Schaesberg wist namelijk als enigste tegenstander twee keer te winnen van ons. De ploeg staat te boek als een geraffineerde en lastig te bespelen ploeg. Men zal er dan ook alles aan doen om de punten in het zuiden van het land te behouden. 

Al met al staan ons zondag genoeg uitdagingen te wachten. Aan ons om de taak om met de juiste instelling de drie punten mee terug te nemen naar Horst en dat onze vrienden uit Zeilberg weten te stunten tegen de koploper. We hopen daarom ook dat onze supporters de lange weg naar het zuiden zullen maken om ons aan te moedigen! 

 

Forza Wittenhorst! 

Daan Verlijsdonk


Adres sportpark vv Schaesberg: sportcomplex Strijthagen, Hofstraat 5, Landgraaf


Selectie:

1 Sjors Witt, 2 Tom Zanders, 3. Bart Spreeuwenberg, 5. Kevin van Asten, 6. Frank Peeters, 7. Rob Zanders, 8. Daan Hendriks, 9. Marco Daniëls, 10. Daan Verlijsdonk, 11. Willem Heijnen, 12. Stevie Hattu, 13. Bart Zanders, 14. Michiel Hanssen, 16. Stan Spee, 17. Dennie Bongers, 18. Thom Derks, 19. John Tissen, 20. Lars Blenckers.

Bijeenkomst 11.45 uur de Lange.

Vertrek bus gemeentehuis 12.15 uur.