Facebook

 
 

Wittenhorst JO19-3 team van de week!

Wittenhorst JO19-3 team van de week!

Wie in september had gezegd dat de JO19-3 in december bovenaan zou staan in de Derde Klasse, zou waarschijnlijk voor gek zijn verklaard. Clichés als ‘Het is toch maar een vriendenteam’ en ‘Het kan vriezen en dooien tegelijk’ zijn op deze groep niet van toepassing. De ploeg die onder leiding staat van John Verhaegh, Leon Bartels en Kees van Hegelsom staat met 17 punten uit 8 duels voorlopig nog altijd op de eerste plaats.

De mannen begonnen op 23 september met een thuiszege op SV Lottum JO19-1. Onderweg werden ook de altijd beladen derby’s tegen SV Venray, Venlosche Boys, Sparta ’18 en ST Meterik/America in winst omgezet. Tegen Ysselsteyn en SV Oostrum werd met 1-1 gelijkgespeeld. Pas op 2 december leed de Horster ploeg haar eerste nederlaag, in een thuiswedstrijd tegen Hegelsom JO19-1.

Dat de titel ook daadwerkelijk wordt binnengesleept is nog alles behalve zeker. GFC’33 JO19-1 heeft één duel minder gespeeld en twee punten minder. Het winterse weer was afgelopen zaterdag spelbreker om de confrontatie tussen beide ploegen doorgang te laten vinden.

Wat de uiteindelijke stand ook moge zijn: het is mooi om te zien dat een JO19-3 vriendschap en prestaties samen laat komen op het veld. Chapeau mannen!