Facebook

 
 

Kennismaken met het hoofdbestuur: Riny van Pol

Kennismaken met het hoofdbestuur: Riny van Pol

Wie zitten er in het hoofdbestuur van RKSV Wittenhorst, wat doen zij voor de club en wat is hun achtergrond? De komende weken worden alle tien de bestuursleden uitgelicht en voorgesteld. Vandaag Riny van Pol, bestuurslid facilitaire zaken.

Privé:
Riny: "Ik ben Riny van Pol. Ik ben 39 jaar en ben woonachtig in Horst. Ik woon samen met Ronald Verrijth. Samen hebben we twee zonen: Jesse en Devin. Ronald voetbalt bij Wittenhorst 9, Jesse in de JO14-1 en Devin in de JO11-1."

Wittenhorst:
Riny: "In 2014 ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij Wittenhorst.
Eerst heb ik 2 seizoenen meegedraaid met de kidsclub, met als doel het werven van nieuwe jonge leden voor de club. Daarnaast heb ik drie seizoenen als scheidsrechtercoördinator “gewerkt” bij Wittenhorst. In december 2016 ben ik benaderd met de vraag of ik een functie binnen het bestuur zou willen invullen, gericht op facilitaire zaken. In januari 2017 ben ik achter de schermen mee gaan draaien en in september 2017 ben ik officieel benoemd in de ledenvergadering. Sindsdien draai ik mee als volwaardig bestuurslid facilitaire zaken.

Werk:
Riny: "Ik ben sinds 2001 werkzaam bij Tempo Team als Support Specialist. Deze functie is gebaseerd op het adviseren/stimuleren van en naar de klant en van en naar de uitzendkrachten. In deze functie hou ik me het meeste bezig met de vele vraagstukken en adviezen over het HR-beleidsplan van het bedrijf in combinatie met Tempo Team."