Facebook

 
 

Kennismaken met het hoofdbestuur: Jac Hesen

Kennismaken met het hoofdbestuur: Jac Hesen

Wie zitten er in het hoofdbestuur van RKSV Wittenhorst, wat doen zij voor de club en wat is hun achtergrond? De komende weken worden alle tien de bestuursleden uitgelicht en voorgesteld. Vandaag Jac Hesen, die de functie van secretaris bekleedt.

Privé:
Jac: "Mijn naam is Jac Hesen, ik ben 56 jaar oud en daarmee tevens het ‘oudste’ lid van het huidige bestuur. Ik ben geboren en getogen in Horst, waar ik tevens woonachtig ben.
In een grijs verleden heb ik nog bij de jeugd van Wittenhorst gevoetbald, waarna ik op sportief vlak ben overgestapt naar hockey. De laatste jaren speel ik nog met enige regelmaat tennis bij onze buren HTC. Van die vereniging ben ik lid. Ik ben vanuit het jeugd- en jongerenwerk in Horst via onze oud-voorzitter Ton Hagens bij Wittenhorst terecht gekomen.

Werk:
"In het dagelijks leven ben ik werkzaam als elektrotechnisch monteur bij Codema B-E de Lier in het filiaal in Kronenberg", aldus Jac, "Onze firma is gespecialiseerd in de automatisering van alle processen in de tuinbouw. Denk hierbij aan het klimaat in de kassen, de energievoorziening en de voeding en belichting van de gewassen. Voor mijn werk ben ik regelmatig in het buitenland te vinden, waarbij onze nadruk ligt op Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk."

Wittenhorst:
Jac: "Ik ben sinds 2009 lid van het bestuur van RKsv Wittenhorst en vervul de functie van secretaris. In deze rol verzorg ik de uitnodigingen en notulen van de vergaderingen van het bestuur, heb ik contacten met de gemeente, de KNVB en overige verenigingen en instanties. Ik prijs mij gelukkig met een betrouwbare en gedegen commissie ledenadministratie en secretariaat welke mij bij veel taken op diverse gebieden ontzorgen. Naast secretaris ben ik als bestuurslid ook verantwoordelijk voor het accommodatiebeleid van de vereniging. De commissie accommodatie, ook wel bekend als ‘de parkcommissie’, houdt zich praktisch bezig met het klein en groot onderhoud van de velden en gebouwen op ons prachtige sportpark. Wat door veel bezoekers en leden vaak als vanzelfsprekend wordt aangenomen, de mooie uitstraling van ons sportpark, wordt bewerkstelligd door de inzet en toewijding van een mooie groep vrijwilligers."