Facebook

 
 

KNVB Jeugdplan selecteert Wittenhorst-jeugdspelers voor vervolgactiviteiten

KNVB Jeugdplan selecteert Wittenhorst-jeugdspelers voor vervolgactiviteiten

De afgelopen periode werden verschillende jeugdspelers uitgenodigd voor selectieactiviteiten bij het KNVB Jeugdplan Opleidingsgebied Zuid. Bij de categorie JO13 is Kayael van Rengs geselecteerd voor 3 vervolgactiviteiten die in de komende weken plaats zullen vinden in Waalwijk, Tilburg en De Meern. Siem Jenniskens en Victor  Peeters zijn op de stand-by lijst van de KNVB geplaatst.

Bij de categorie Meisjes onder 12/onder 13 jaar, werkgebied Sittard, zijn Isis van Biljouw en Merle Litjens geselecteerd voor 4 vervolgactiviteiten met de voorlopige groep. Deze uitnodiging hebben zij verdiend, omdat zij bij de vorige activiteiten een goede indruk hebben achtergelaten.

Regelmatig organiseert de voetbalacademie N.E.C./FC Oss, de jeugdopleiding van N.E.C./FC Oss, stagetrainingen voor talentvolle jeugdspelers. Onlangs hebben zij Omar Katolo van de JO14- 1 uitgenodigd voor deze trainingen. Ook deze activiteiten vinden in de komende weken plaats.

Wittenhorst is de laatste jaren een vaste ‘leverancier’ van spelers aan het KNVB Jeugdplan Zuid en de KNVB in zijn algemeen. Denk bij de meiden alleen al aan Dominique Janssen, Myrthe Moorrees, Kim Everaerts en Myrna van Aken. Dit Jeugdplan kan een springplank zijn voor jeugdspelers die nog niet ‘ontdekt’ zijn door de BVO’s zoals b.v. VVV-Venlo, waarmee Wittenhorst ook een nauwe samenwerking heeft. Daarnaast is dit weer een bewijs dat het harde werken in de jeugdopleiding van Wittenhorst haar vruchten afwerpt.