Facebook

 
 

Slotdagen RKsv Wittenhorst op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei

Slotdagen RKsv Wittenhorst op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei

Slotdagen RKsv Wittenhorst op zaterdag 26 mei en zondag 27 mei

De tweede seizoenshelft is inmiddels bijna op zijn einde. Om dit mooie seizoen gezamenlijk af te sluiten, zal RKsv Wittenhorst een slotweekend organiseren dat op zaterdag 26 en zondag 27 mei plaatsvindt. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen alle leden het seizoen op een gezellige manier samen met hun team en aanhang afsluiten. Dat willen we met dit bericht alvast aankondigen.

Voor de jeugdteams zullen op zaterdag enkele activiteiten worden georganiseerd en zal er een BBQ gereed zijn voor spelers, staf, ouders en familie.

Ook alle seniorenteams hebben na hun laatste competitiewedstrijd op zondag de mogelijkheid om gebruik te maken van een BBQ, voorzien van een gezellige muzikale omlijsting.

Wij hopen dat alle teams meedoen en hiermee hun seizoen op een gezellige manier afsluiten. Elk team kan zich voor dit initiatief opgeven of afmelden bij hun coördinator. Voorbeeld: De JO19-3 meldt zich dus aan/af bij de coördinator van de JO19 afdeling.
De seniorenteams melden zich aan/af bij Lei van den Bekerom. 

Wij hopen jullie allemaal in groten getale te mogen verwachten op de slotdag op zaterdag 26 en zondag 27 mei op Sportpark Ter Horst!

Voor de poster van het slotweekend, klik je op onderstaande link: 

POSTERWH_1.pdf