Facebook

 
 

Vanavond donderdag 5 april 1/4 finale beker Wittenhorst-de Ster

Vanavond donderdag 5 april 1/4 finale beker Wittenhorst-de Ster

Donderdag 5 april is het sportpark Ter Horst het middelpunt van het belangrijke treffen met de Ster. De Zuid-Limburgers vormen met Wittenhorst het 4e koppel om de bekerstrijd in de kwartfinale. Het belangrijke toetje is ongetwijfeld dat de 4 winnaars automatisch zijn geplaatst voor de landelijke TOTO-bekercompetitie.

Wittenhorst leverde tot dusver goede prestaties en kwam voorspoedig tot deze kwartfinale. Onze tegenstanders klopten met 2-1 SVME in de 1/8 finale en doet nog steeds mee om het kampioebschap in 2G. Afgelopen zondag moest dit elftal echter kostbare punten laten aan runnerup Scharn (1-1). Hierdoor is Limburgia de lachende derde en  stiekem opgeklommen naar de koppositie.

Dus Wittenhorst mag niet zomaar denken dat dit varkentje wel even gewassen kan worden. In bekervoetbal is altijd alles mogelijk. We rekenen zonder meer dat de spelers inzien dat Wittenhorst geschiedenis kan schrijven.

Supporters op naar sportpark Ter Horst. De spelers zullen dit weten te waarderen. er is tevens een grote opkomst van de bezoekers in aantocht. Succes! Aanvang 20.15 uur.